Afhalen

23 Maart 2020. In verband met het Coronavirus hebben wij besloten de winkel voorlopig te sluiten en is er geen gelegenheid meer om producten af te halen. De online verkopen blijven wij versturen. Orders geplaatst en voldaan tot 15.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden met Post NL.
 
Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om onze producten af te halen in onze winkel “De Galanterie” in Nieuwersluis (gelegen tussen Amsterdam en Utrecht op 5 auto-minuten van de A2)
Wij hebben alle artikelen ruimschoots op voorraad en deze zijn dus direct beschikbaar.
Daarbij geeft het U de gelegenheid om een goed beeld te krijgen van al onze producten. Deze zijn op witte (9010) showborden bevestigd waardoor U een goed beeld krijgt hoe deze bij Uw  thuis op de deur zullen staan. Wij hebben zeer deskundig personeel en kunnen U dan ook van advies dienen over welk type deurbeslag bij U in huis het meest tot zijn recht komt. Wanneer U foto’s van de buitendeur en binnendeuren kan overleggen hebben wij een passend advies voor U.
Wij zijn slechts één dag geopend de zaterdag maar wij hebben donderdagochtend en vrijdagochtend de gelegenheid om U van een goed advies te voorzien en alle tijd te nemen doormiddel van een persoonlijke afspraak.
Persoonlijk advies: maak een afspraak via het contactformulier voor de donderdagochtend of vrijdagochtend.
 
De Galanterie
Rijksstraatweg 27
3631 AA  Nieuwersluis
0294-233780