Deurbeslag jaren30 in nikkel, matnikkel, ongelakt messing, messing verouderd en gietijzer, met ebbenhout of bakeliet.
Onze deurklinken, handgrepen, toiletsloten, espagnoletten, raamuitzetters zijn direct uit voorraad leverbaar.
Deurschuif

deurschuif antiek

Deurschuif

In ons assortiment hebben wij ook een deurschuif. Deze deurschuif is vervaardigd van gietijzer gecombineerd met messing vernikkeld of messing verouderd.

Deze gietijzeren deurschuif wordt op oude wijze in het zand gegoten. Deze ambachtelijke wijze van produceren is van toepassing op vrijwel ons gehele assortiment. Wij kunnen U ook met trots melden dat wij ruim 1200 authentieke producten in eigen beheer hebben laten maken, allen exacte replica’s van oude modellen. Deze producten kunnen wij tegen scherpe prijzen aanbieden en direct uit voorraad aan u versturen of zelf af te halen in onze winkel.

Één model deurschuif

In tegenstelling tot onze ruime collectie authentiek deurbeslag, raambeslag, voordeurbeslag en de vele modellen espagnoletten hebben we van de deurschuif nog maar 1 model.

Momenteel hebben wij alleen een grote uitvoering van de deurschuif in ons assortiment. Deze deurschuif heeft een afmeting van 340mm. Wij zijn druk met de ontwikkeling van een kleiner model. Wij verwachten spoedig een kleinere uitvoeringen aan ons assortiment toe te voegen.

Waar kun je een deurschuif voor gebruiken?

De deurschuif heeft als functie om te vergrendelen. Deurschuiven worden gebruikt voor het vastzetten van enkele of dubbele deuren. U komt deze deurschuiven veelal op boerendeuren, staldeuren en openslaande deuren tegen. Deze deurschuif kan zowel horizontaal als verticaal toegepast worden.

Naast al het beslag willen wij ook graag onze collectie haardbenodigdheden onder de aandacht brengen. Uiteraard zijn dit ook weer authentieke hand vervaardigde replica’s. In tegenstelling tot vrijwel ons gehele assortiment deurbeslag, zijn dit geen replica’s van Nederlandse modellen, maar zijn dit exacte replica’s van Franse modellen. Het assortiment haardbenodigdheden bestaat uit haardschermen, haardstellen en vuurbokken.

Het assortiment deurschuiven

Klik op onderstaande link of in het menu voor alle leverbare uitvoeringen.