Deurbeslag jaren30 in nikkel, matnikkel, ongelakt messing, messing verouderd en gietijzer, met ebbenhout of bakeliet.
Onze deurklinken, handgrepen, toiletsloten, espagnoletten, raamuitzetters zijn direct uit voorraad leverbaar.
Deurschuiven

deurschuif antiek

Deurschuiven

In ons assortiment hebben wij verschillende deurschuiven. Wij hebben diverse modellen deurschuiven in messing vernikkeld (zoals origineel werd toegepast glanzend), messing verouderd (met oud patina bronskleurig), ongelakt messing, matnikkel (geborsteld nikkel), en gietijzer voor meerdere oplossingen voor deuren, ramen en kasten

De deurschuiven worden op oude wijze in het zand gegoten. Deze ambachtelijke wijze van produceren is van toepassing op vrijwel ons gehele assortiment. Wij kunnen U ook met trots melden dat wij ruim 1700 authentieke producten in eigen beheer hebben laten maken, allen exacte replica’s van oude modellen. Deze producten kunnen wij tegen scherpe prijzen aanbieden en direct uit voorraad aan u versturen of zelf af te halen in onze winkel.

Waar kun je een deurschuif voor gebruiken?

De deurschuif heeft als functie om te vergrendelen. Deurschuiven worden gebruikt voor het vastzetten van ramen en of deuren. U komt deurschuiven veelal tegen op boerendeuren, staldeuren en openslaande deuren tegen. De deurschuiven kunnen zowel horizontaal als verticaal toegepast worden.

Al het beslag wordt geleverd met bijpassende schroeven.

Het assortiment deurschuiven

Klik op onderstaande link of in het menu voor alle leverbare uitvoeringen.