Deurbeslag jaren30 in nikkel, matnikkel, ongelakt messing, messing verouderd en gietijzer, met ebbenhout of bakeliet.
Onze deurklinken, handgrepen, toiletsloten, espagnoletten, raamuitzetters zijn direct uit voorraad leverbaar.
Emaille en ijzeren deurbordjes

emaille huisnummer jaren 30

Emaille

Emaille is een vorm van glas. Het emailleren is het procedé van het samensmelten van emaille met metaal door middel van warmte. Wij hebben in ons assortiment diversen huisnummers en deurbordjes. De geëmailleerde huisnummers en deurbordjes zijn kras- en roestbestendigheid en de emaille huisnummer en deurbordjes zijn zeer goed bestand tegen verkleuring door Uv-straling (hoge kleurvastheid).

Huisnummers emaille

De huisnummers 1 t/m 99 zijn uit voorraad leverbaar in de maat 10×10 cm. De huisnummers 1 t/m 99 in de maat 18×15cm hebben een levertijd van 8 weken. Deze huisnummers zijn leverbaar in wit/zwart, zwart/wit en blauw/wit. De emaille huisnummers zijn licht gebold, waardoor ze een authentieke uitstraling hebben.

Huisnummers vanaf 100 of met toevoeging worden op bestelling gemaakt. Hiervoor geldt een levertijd van 8 weken. U heeft hierbij de mogelijkheid uit 16 verschillende kleuren. Wanneer u extra informatie over de verschillende mogelijkheden wenst kunt u dit via ons contactformulier bij ons opvragen. Dit geldt tevens wanneer U een huisnummer onder de 100 in andere kleurcombinaties wilt of wanneer u een huisnummer gecombineerd met een Uw naam wenst.

Emaille bordjes met aanduiding

Daarnaast is er een zeer ruim aanbod in emaille bordjes met aanduiding van kamers en ruimtes verkrijgbaar. Wij hebben o.a. de volgende teksten in ons assortiment: Toilet, WC, Badkamer, Dames, Heren, Kantoor, Atelier, Privé, Praktijk, Meterkast, Garage, Bijkeuken, Keuken, Wijnkelder, Kelder, en ga zo maar door. Al deze emaille borden zijn zeer hoogwaardig gemaakt en zijn zowel op de voor- als op de achterzijde voorzien van emaille zodat dit geen roest kan geven op de ondergrond.

Let u wel altijd op bij de montage van een geëmailleerd product. Omdat een emaillelaag minder buigzaam is dan het metaal waarop het is aangebracht, kan het bij onvoorzichtige behandeling barsten en kunnen er zelfs stukken afspringen. Schroef een geëmailleerd product daarom nooit te strak.

Het assortiment emaille huisnummers en naambordjes

Klik op onderstaande links of in het menu voor alle leverbare uitvoeringen.