Deurbeslag jaren30 in nikkel, matnikkel, ongelakt messing, messing verouderd en gietijzer, met ebbenhout of bakeliet.
Onze deurklinken, handgrepen, toiletsloten, espagnoletten, raamuitzetters zijn direct uit voorraad leverbaar.
Home    Knoppen
Knoppen

deurknoppen jaren 30

Knoppen

Retro-deurbeslag heeft een groot assortiment knoppen. Dit zijn alle exacte replica’s van oude en antieke exemplaren. Deze knoppen zijn op vele plekken in huis toepasbaar zoals op en-suitekasten, keukenkastjes, keukenlades, inloopkasten, meterkast, kelderkast, naast een espagnoletsluiting enz.

Vaste knoppen

Onder de rubriek knoppen vindt U alle vaste knoppen. Dit zijn knoppen die vanaf de voorzijde of vanaf de achterzijde geschroefd dienen te worden. Naast deze knoppen beschikken wij ook over knopstellen en houten deurkrukken. Het verschil tussen onze knopstellen en houten deurkrukken tot betrekking tot deze knoppen is dat voor de plaatsing van de knopstellen en houten deurkrukken er een slotmechanisme in de deur dient te zitten. U vindt de knopstellen en deurkrukken bij houten deurkrukken en deurklinken massief in het menu aan de linkerzijde.

Knoppen van diverse materialen

De knoppen hebben wij in diverse materialen zoals gietijzer, messing vernikkeld (zoals origineel werd toegepast glanzend), messing verouderd (met oud patina bronskleurig), ongelakt messing, matnikkel (geborsteld nikkel), hoorn, porselein en in diverse soorten hout ; zoals beuken, sandelhout en ebbenhout. Sommige van de ebbenhouten en alle bakelieten knoppen gecombineerd met een voetrand van messing vernikkeld, messing verouderd, ongelakt messing of matnikkel.

Grote voorraad knoppen en deurbeslag

De gehele collectie deurbeslag, raambeslag, voordeurbeslag, maar natuurlijk ook de knoppen hebben wij ruimschoots op voorraad. Op dit moment beschikken wij over meer dan 1700 producten die wij per direct aan u kunnen leveren. U kunt deze eenvoudig bestellen online, maar natuurlijk ook bezichtigen in onze winkel in Nieuwersluis. Onze winkel is op zaterdag geopend en op donderdag en vrijdag op afspraak. Kijkt u voor de exacte openingstijden op onze website onder afhalen.

Klik op onderstaande links of in het menu voor alle leverbare uitvoeringen.