Deurbeslag jaren30 in nikkel, matnikkel, ongelakt messing, messing verouderd en gietijzer, met ebbenhout of bakeliet.
Onze deurklinken, handgrepen, toiletsloten, espagnoletten, raamuitzetters zijn direct uit voorraad leverbaar.
Raambeslag

raambeslag jaren 30

Raambeslag

Raambeslag uit de periode 1890 tot 1940.

Raambeslag in vele uitvoeringen zoals uitzetters, raamboompjes en draai-kiep grepen. Retro-deurbeslag heeft de grootste collectie replica raambeslag uit de periode 1890 tot 1940. Raamboompjes, raamuitzetters, raamscharen, combi-raamuitzetter (wegdraaibaar), raamespagnoletten (zie rubriek espagnoletten), raamknippen, draai-kiep grepen, raamgrepen, raampennen en raamkrukken zijn bij retro-deurbeslag in dezelfde stijl te vinden als het verdere deurbeslag. De eindjes van de deurklinken en de vorm van de houtjes corresponderen met het raambeslag.

Ons raambeslag assortiment

Wij beschikken over een zeer ruim assortiment raambeslag. Raamuitzetters hebben wij voor gewoon links of rechts scharnierende ramen deze raamuitzetters worden voorzien van 2 pinnen; één voor de uitzetstand en de ander om het raam extra te fixeren in de gesloten stand. Wij hebben ook een telescoop uitzetter. Deze telescoop uitzetter is verkrijgbaar in de 4 varianten messing vernikkeld (zoals origineel werd toegepast glanzend), messing verouderd (met oud patina bronskleurig), ongelakt messing en matnikkel (geborsteld nikkel) en heeft als voordeel dat deze bij openstand niet naar binnen komt. Deze uitzetter is uitermate geschikt wanneer u een hor wilt plaatsen of raambekleding vlak langs het raam heeft geplaatst.

Het raambeslag is verkrijgbaar in vele varianten en in de volgende materialen: gietijzer, messing vernikkeld (zoals origineel werd toegepast glanzend), messing verouderd (met oud patina bronskleurig), ongelakt messing en matnikkel (geborsteld nikkel). Vaak gecombineerd met ebbenhout of bakeliet.

Let bij het bestellen van de raamboompjes goed op of de ramen naar buiten of binnen opengaan en of deze linksdraaiend of rechtsdraaiend zijn. Hiervoor heeft U verschillende producten nodig. Zie voor voorbeelden de afbeeldingen bij de producten.

Het raambeslag wordt geleverd met bijpassende schroeven.

Bekijk ons assortiment met raambeslag

Klik op onderstaande links of in het menu voor alle leverbare uitvoeringen.