Deurklinken massief

67 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Massieve deurklinken geschikt voor buitengebruik

Voor uw buitendeuren vindt U hier de deurklinken die bestand zijn tegen weersinvloeden, deze zijn gemaakt van massief messing. De deurklinken met ebbenhout of bakeliet zijn uitsluitend te gebruiken voor binnendeuren, want deze zijn niet bestand tegen weersomstandigheden buitens huis.

De meest gebruikte deurklinken voor buitenshuis zijn de messing verouderde versies, ook de messing vernikkelde versies worden vaak toegepast; let wel op dat de glansgraad van nikkel afneemt en dus wat doffer wordt, de ongelakt messing variant verouderd vanzelf op natuurlijke wijze. Wilt U de messingkleur behouden, dan dient u de deurklinken te voorzien van een zuurvrije vaseline laagje. De matnikkelen variant heeft dezelfde eigenschappen als de nikkelen variant en zal ook iets doffer worden.

Wij adviseren deurklinken voor buitendeuren als stel te nemen omdat er vaak glas in deze deuren zit, waardoor ook de deurklink aan de andere zijde te zien is, het is mooier om eenheid te bewaren, en de binnen- en buitenzijde gelijk te houden.

Sierbeslag geschikt voor buiten gebruik van massief messing.

Een mooie deurklink voor de buitendeur, schuurdeur, garagedeur of tuindeur passend in de stijl van uw huis vindt U bij retro-deurbeslag.nl, wij hebben een ruime voorraad en leveren direct uit voorraad. Ook de rozetten voor de cilindersloten hebben wij in diverse stijlen en passend bij de deurklinken.