Emaille bordjes

Emaille

Wij hebben een ruim assortiment geëmailleerde huisnummers en deurbordjes. Deze zijn kras- en roestbestendigheid en zeer goed bestand tegen verkleuring door Uv-straling (hoge kleurvastheid). Emaille is een vorm van glas. Het emailleren is het procedé van het samensmelten van emaille met metaal door middel van warmte.

Huisnummers emaille

De huisnummers 1 t/m 99 zijn uit voorraad leverbaar in de maat 10×10 cm. De huisnummers 1 t/m 99 in de maat 18×15cm hebben een levertijd van 8 weken. Deze huisnummers zijn leverbaar in wit/zwart, zwart/wit en blauw/wit. De emaille huisnummers zijn licht gebold, waardoor ze een authentieke uitstraling hebben.

Huisnummers vanaf 100 of met toevoeging worden op bestelling gemaakt. Hiervoor geldt een levertijd van 8 weken. U heeft hierbij de mogelijkheid uit 16 verschillende kleuren. Wanneer u extra informatie over de verschillende mogelijkheden wenst kunt u dit via ons contactformulier bij ons opvragen. Dit geldt tevens wanneer U een huisnummer onder de 100 in andere kleurcombinaties wilt of wanneer u een huisnummer gecombineerd met een Uw naam wenst.

Emaille bordjes met aanduiding

Daarnaast is er een zeer ruim aanbod in emaille bordjes (ovaal of van ijzer) met aanduiding van kamers en ruimtes verkrijgbaar. Wij hebben o.a. de volgende teksten in ons assortiment: Toilet, WC, Badkamer, Dames, Heren, Kantoor, Atelier, Privé, Praktijk, Meterkast, Garage, Bijkeuken, Keuken, Wijnkelder, Kelder, en ga zo maar door. Al deze emaille borden zijn zeer hoogwaardig gemaakt en zijn zowel op de voor- als op de achterzijde voorzien van emaille zodat dit geen roest kan geven op de ondergrond.

Let u wel altijd op bij de montage van een geëmailleerd product. Omdat een emaillelaag minder buigzaam is dan het metaal waarop het is aangebracht, kan het bij onvoorzichtige behandeling barsten en kunnen er zelfs stukken afspringen. Schroef een geëmailleerd product daarom nooit te strak.

IJzeren deurbordjes

Tevens vind u hier ons assortiment met ijzeren deurbordjes.