Voordeurbeslag

Voordeurknoppen, deurgrepen, trekbelsets, beldrukkers, cilinderrozetten, veiligheidsbeslag, briefplaten, brievenbussen, deurklinken en enkele klinken in diverse stijlen uit de periode 1890 tot 1935.

De voordeur de entree van uw huis werd in de periode 1890-1940 altijd voorzien van voordeurbeslag bijpassend bij de stijl van het huis. Vaak is er in de loop der jaren aan het voordeurbeslag het één en ander veranderd zoals sloten, knoppen en brievenbussen daarbij is vaak de functionaliteit belangrijker bevonden dan de stijl van het voordeurbeslag.
Antiek voordeurbeslag

Wij hebben de oplossing in huis om uw voordeur weer te voorzien van het juiste deurbeslag in de juiste stijl, het voordeurbeslag werd in de periode 1890-1940 merendeels vervaardigd uit ongelakt messing en is in de loop der jaren bronskleurig geworden door het oxideren van het messing. Wij hebben beide varianten: messing ongelakt en bronskleurig (messing verouderd) maar ook wanneer de voordeur wat lichter van kleur is en daar het messing of het verouderde messing wat zwaar op de hand ligt verkopen wij ook de glanzend nikkelen versie en de mat nikkelen versie.

Wij hebben de oude modellen vergroot tot de vereiste klep-maat voor de poststukken voor de huidige tijd.

Voordeurbeslag accessoires
Wij hebben ook veiligheidsrozetten in ons assortiment opgenomen om u een totaalpakket voor Uw voordeur te kunnen bieden. Wij hebben deze veiligheidsrozetten met een SKG politiekeurmerk en een voordeligere variant uit eigen beheer zonder keurmerk met dezelfde eigenschappen. Ook hebben wij de SKG antikerntrek veiligheidsrozetten in ons assortiment.

Een bel mag bij het voordeurbeslag natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben diverse modellen beldrukkers, maar natuurlijk ook de authentieke trekbellen. De trekbellen hebben wij in meerdere varianten en de onderdelen zijn ook los te verkrijgen om op die manier Uw oude trekbelset weer compleet te maken.

Leverbare voordeurbeslag varianten
Voordeurbeslag leverbaar in de varianten: gietijzer, messing vernikkeld, messing verouderd (met oud patina bronskleurig), ongelakt messing en matnikkel (geborsteld nikkel).

Voordeurbeslag is direct online te bestellen

Al het beslag wordt geleverd met bijpassende schroeven.